i

NIEUWS

24-2-2021

Per 15 februari jl. is Erdem bij ons in dienst gekomen als waarnemend fysiotherapeut. Hij zal Mardy vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof.
Ook is onze nieuwe stagiaire Annemijn gestart. Zij stellen zich hieronder graag zelf aan u voor.

Erdem:
“Ik ben Erdem; woonachtig in Arnhem en sinds deze maand werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio Team Renkum. In 2019 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de HAN in Nijmegen. Tijdens de opleiding heb ik de minor ‘Sport Physiotherapy and Active Aging’ gevolgd.

Voordat ik besloot om als fysiotherapeut verder te gaan, was ik tien jaar met veel plezier zwemonderwijzer en zweminstructeur. Sport is mijn passie en speelt dan ook een belangrijke rol in mijn leven. Op dit moment doe ik graag aan de klimsport boulderen en volg ik een yoga docentopleiding.

Als gepassioneerde fysiotherapeut en sporter ben ik van mening dat veelzijdige belasting van je lichaam nodig is om het vrij van klachten te laten functioneren. Daarom bied ik veel variatie aan in de behandelingen. binnen de mogelijkheden van de patiënten. Als jij jouw doel hebt bereikt; het zelf onder controle houden van de klachten. Dat is het moment waarop ik mijn rol als fysiotherapeut heb vervuld.

In beweging komen is voor de meesten niet de uitdaging. Het in beweging blijven wel. Daarom heb ik deze beweegtip voor je: doe iets waar je plezier in hebt!”

Annemijn:
Hallo, mijn naam is Annemijn Kamphuis en ik ben 22 jaar. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de opleiding fysiotherapie. Deze studie volg ik aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tot eind juni loop ik stage bij Fysio Team Renkum en kunt u mij tegenkomen op maandag, dinsdag of donderdag. In mijn vrije tijd probeer ik bezig te zijn met verschillende sporten zoals volleybal, tennis, fitness en wielrennen. Wie weet zien wij elkaar binnenkort in de praktijk.

12-2-2021 

We staan in de Eigen & Wijs lokaal! Dit blad zal binnenkort bij iedereen in Gemeente Renkum worden bezorgd. Hou jullie brievenbus in de gaten en bekijk ons artikel.
Ons artikel is ook online terugvinden op: https://eigenwijslokaal.nl/eigen-wijs-lokaal-renkum-online-bekijken

5-2-2021 

Om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken om contact met ons op te nemen, voor vragen, advies en/of het inplannen van een afspraak, zijn we vanaf nu ook via chat en whatsapp bereikbaar!
Chat: klik rechtsonder in uw beeldscherm op ons chat icoon
Whatsapp: app met ons via nummer 06-43112286

2-2-2021 

Vanwege wederom een verlenging van de lockdown kunt u tot tenminste 2 maart 2021 helaas nog niet bij ons komen sporten.

13-1-2021 

De lockdown is met 3 weken verlengd. Dit betekent dat u tot tenminste 9 februari 2021 helaas nog niet in onze oefenzaal kunt komen trainen.
Graag zien we u binnenkort in goede gezondheid weer terug in onze oefenzaal.

16-12-2020

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen vanuit de overheid zullen al onze trainingen voorlopig worden stopgezet. Dit betekent dat u van 15 december 2020 tot tenminste 19 januari 2021 helaas niet in onze oefenzaal kunt komen trainen.

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar en hopelijk zien we u snel weer terug tijdens onze trainingen.

11-12-2020

Onze praktijk is gesloten op:
donderdag 24 december vanaf 12 uur
vrijdag 25 december
zaterdag 26 december
donderdag 31 december vanaf 15 uur
vrijdag 1 januari 2021

Wij wensen u allen fijne feestdagen en een gezond 2021 toe!

4-11-2020

In verband met de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid worden vanaf donderdag 5 november a.s. alle groepstrainingen voor de komende 2 weken stopgezet.
Vanaf donderdag 19 november a.s. zullen deze, zonder tegenbericht, weer worden opgestart.
Graag zien we u over 2 weken in goede gezondheid weer terug in onze oefenzaal.


1-10-2020

Naar aanleiding van de personferentie van afgelopen week en de verandering in het landelijke beleid hebben wij onze procedure wat betreft het dragen van een mondkapje aangepast: 

🟢 Heb je een 🗓️ behandelafspraak? Graag dan in de wachtkamer en in de behandelkamer een mondkapje dragen. 
🔴 Kom je 👟 trainen? Graag dan tot in de oefenzaal een mondkapje dragen. In de oefenzaal is het dragen van een mondkapje niet nodig, aangezien de 1,5 meter daar gewaarborgd kan worden. 
Het is de bedoeling dat u zelf het mondkapje meebrengt. 
Namens ons hele team; bedankt je begrip en medewerking.”

 

21-08-2020

Het sportspreekuur op het Wilhemina Sportpark, elke donderdag van 19:00-20:00 u., gaat tot nader bericht niet door ivm het coronavirus. Elke maandag is er wel een sportspreekuur op de praktijk van 19:00- 20:00 u. 

01-05-2020

Goed nieuws: wij mogen je weer ontvangen!

Na uitgebreid overleg tussen onze brancheorganisatie KNGF, het ministerie en het RIVM is besloten dat fysiotherapeutische zorg, met duidelijke richtlijnen en maatregelen, weer hervat mag worden. De afgelopen week zijn we erg druk geweest met het aanpassen van de praktijk zodat we je volgens de opgestelde richtlijnen kunnen behandelen.

Wij zijn heel blij dat we je weer mogen en kunnen helpen!

Voor ons is het erg lastig om iedereen op korte termijn te bellen om een afspraak in te plannen. Wil je graag een afspraak maken en hebben we je (nog) niet gebeld? Neem dan telefonisch contact op met ons op 0317-312247

Ook als je graag meer informatie wilt over de richtlijnen dan kunt je ons altijd bellen.

10-4-2020

Per 1 april hebben wij een nieuw teamlid!

Omdat Linja per 1 april volledig in ziekenhuis Gelderse Vallei is gaan werken, hebben wij een nieuwe collega: Yordie! Hij wil zich graag even voorstellen:

Mijn naam is Yordie Mater, 30 jaar en in 2019 afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarnaast heb ik in 2014 mijn personal trainer cursus behaald en werkzaam geweest in een sportschool in Arnhem. Sinds dit jaar ben ik daar gestopt om mezelf volledig te richten op fysiotherapie. In mijn vrije tijd houd ik mezelf in de wintermaanden bezig met ijshockey. Dit heb ik sinds kleins af aan op hoog niveau in Nederland en Duitsland gedaan en is het mijn grootste passie. Sinds het begin van mijn studie in 2014 ben ik een niveau lager gaan spelen in het tweede team van de Nijmegen Devils. In de zomermaanden ben ik voornamelijk in de sportschool of ben ik aan het genieten van het mooie weer. Het leuke aan fysiotherapie vind ik dat ik mensen kan helpen om een klachtenvrij leven te leiden. Hierbij stellen wij samen doelen en gaan we de uitdaging aan om deze te behalen!

Wij wensen Yordie en Linja heel veel succes!

3-4-2020

=== GROOT NIEUWS ===

Op 1 april heeft Joop de rest van zijn praktijk overgedragen aan Yoran. De praktijk wordt vanaf deze datum voortgezet door Mardy en Yoran. Joop en Karin blijven nog enige tijd aan de praktijk verbonden. Om dit te vieren hebben we op gepaste 1,5 meter afstand geproost!

2-4-2020

Coronavirus

Beste mensen,

Helaas heeft het RIVM en de overheid besloten om de coronamaatregelen te verlengen tot 28 april. Dit betekent dan ook dat onze praktijk gesloten is voor fysiotherapie.
Wel bestaat er de mogelijkheid tot een videoconsult en kunnen wij oefenprogramma’s maken om te zorgen dat u in beweging blijft. Tevens blijven wij bereikbaar voor vragen en advies.
Heeft u hier behoefte aan of mocht u meer informatie willen, dan kunt u bellen met 0317-312247 of mailen naar info@fysioteamrenkum.nl.

24-03-2020

Coronavirus

Beste mensen,

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die gisteravond door het RIVM en het ministerie zijn opgelegd, moeten wij u helaas mededelen dat onze locaties gesloten zijn voor fysiotherapie. Op dit moment gelden de maatregelen tot 6 april, van dag tot dag wordt bekeken of dit verlengd gaat worden. We houden u op de hoogte van de stand van zaken via onze facebookpagina en onze website.

Wel bestaat er de mogelijkheid tot een videoconsult en kunnen wij oefenprogramma’s maken om te zorgen dat u in beweging blijft. Tevens blijven wij bereikbaar voor vragen en advies.

Heeft u hier behoefte aan of mocht u meer informatie willen, dan kunt u bellen met 0317-312247 of mailen naar info@fysioteamrenkum.nl.

23-03-2020

Online consult

Gezien de maatregelen welke momenteel getroffen worden in verband met het corona virus bieden wij vanaf heden een online consult aan via Physitrack®.

Een online consult kan worden ingezet om zonder fysiek contact, toch online contact te hebben met uw fysiotherapeut. Dit kan handig zijn omdat u bijvoorbeeld behoord tot de kwetsbare doelgroep, waarbij het momenteel wordt afgeraden om naar buiten te gaan. Ook wanneer u verkouden bent en om deze reden niet in staat bent om naar de praktijk te komen, kan een reden zijn om een online consult in te plannen. Natuurlijk kan een online consult ook gepland worden omdat u uit voorzorg liever niet met anderen in contact komt.

Een online consult werkt als volgt:

 

 

Online oefenprogramma

Physitrack biedt ons de mogelijkheid om u een oefenprogramma te sturen. Op deze manier kunt u thuis aan de slag met uw herstel / onderhoud totdat fysiek contact in de praktijk weer mogelijk is. Mocht u in samenspraak met uw therapeut een oefenschema krijgen dan zal uw fysiotherapeut contact onderhouden over de voortgang.

Mocht u vragen hebben over deze manier van therapie, of wilt u een afspraak maken. Neem dan gerust contact met ons op.

De physiApp is makkelijk te downloaden via de appstore of de playstore.