h

even voorstellen

Een warm welkom voor onze stagiair Esther! Zij loopt sinds vorige week stage in onze praktijk en stelt zich graag even aan jullie voor:

Mijn naam is Esther van de Beek, 20 jaar en nu bezig met mijn 3e jaar Fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Van september tot januari loop ik hier stage. Jullie kunnen mij op de maandag, woensdag en vrijdag tegenkomen. Mensen helpen om weer de dingen te doen die zij fijn vinden, maakt het vak fysiotherapie zo mooi. Graag zoek ik dus samen met u en de andere fysiotherapeuten naar een passende oplossing. Tot ziens in de praktijk!

Mitch geslaagd voor zijn master!

Mitch is geslaagd voor zijn Master Neurorevalidatie en Innovatie! Neurorevalidatie richt zich op een zo optimaal mogelijk functioneren na Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Van harte gefeliciteerd Mitch!

Lees meer

LeefStijlprogramma Cool

Wil je lekker in je vel zitten en naar een gezonder gewicht? Heb je overgewicht (BMI 25-30) en daarnaast een verhoogd risico op diabetes of hart- en vaatziekten of heb je ernstig overgewicht (BMI > 30)? Dan is onze gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) iets voor...

Lees meer

Bereikbaarheid

In verband met de vakanties van onze secretaresses zijn we de komende tijd misschien wat minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Mocht u ons telefonisch niet kunnen bereiken, spreek dan onze voicemail in en we bellen u z.s.m. terug. U kunt ons ook altijd...

Lees meer