h

Welkom

Per 15 februari jl. is Erdem bij ons in dienst gekomen als waarnemend fysiotherapeut. Hij zal Mardy vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof.
Ook is onze nieuwe stagiaire Annemijn gestart. Zij stellen zich hieronder graag zelf aan u voor.

Erdem:
“Ik ben Erdem; woonachtig in Arnhem en sinds deze maand werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio Team Renkum. In 2019 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de HAN in Nijmegen. Tijdens de opleiding heb ik de minor ‘Sport Physiotherapy and Active Aging’ gevolgd.

Voordat ik besloot om als fysiotherapeut verder te gaan, was ik tien jaar met veel plezier zwemonderwijzer en zweminstructeur. Sport is mijn passie en speelt dan ook een belangrijke rol in mijn leven. Op dit moment doe ik graag aan de klimsport boulderen en volg ik een yoga docentopleiding.

Als gepassioneerde fysiotherapeut en sporter ben ik van mening dat veelzijdige belasting van je lichaam nodig is om het vrij van klachten te laten functioneren. Daarom bied ik veel variatie aan in de behandelingen. binnen de mogelijkheden van de patiënten. Als jij jouw doel hebt bereikt; het zelf onder controle houden van de klachten. Dat is het moment waarop ik mijn rol als fysiotherapeut heb vervuld.

In beweging komen is voor de meesten niet de uitdaging. Het in beweging blijven wel. Daarom heb ik deze beweegtip voor je: doe iets waar je plezier in hebt!”

Annemijn:
Hallo, ik ben Annemijn Kamphuis en ik ben 22 jaar. Ik zit in het derde jaar van de opleiding fysiotherapie aan de HAN University of Applied Sciences. In mijn vrije tijd probeer ik bezig te zijn met verschillende sporten, zoals; volleybal, tennis, fitness en wielrennen. Tot eind juni loop ik stage in het Fysio Team en je kunt mij tegenkomen op maandag, dinsdag of donderdag. Wie weet zien wij elkaar binnenkort in de praktijk!” Groetjes, Annemijn

Hermien en Mirella hebben BHV certificaat behaald

Hermien en Mirella hebben hun BHV (bedrijfshulpverlening) certificaat behaald! Ze zijn in staat om eerste hulp te verlenen, beginnende brandjes te blussen en alle aanwezigen in het gebouw veilig te evacueren. U bent bij ons dus altijd in goede èn veilige handen!

Lees meer

WEreld parkinson dag

Goed nieuws! Tijdens de Wereld Parkinson Dag werd een nieuwe samenwerking bekendgemaakt: de Parkinsonalliantie "Samen sterk tegen Parkinson"! Een samenwerkingsverband tussen de Parkinson Vereniging, Stichting Parkinson Nederland en Parkinson onderzoekers. Een welkome...

Lees meer

YordiE heeft zijn Dry Needling Certificaat behaald

Yordie heeft zijn Certificaat voor Dry Needling behaald! Gefeliciteerd!! Nu hebben we 3 therapeuten binnen onze praktijk die Dry Needling toepassen. Nieuwsgierig geworden wat Dry Needling precies inhoudt en of dit iets voor jou zou kunnen zijn? Zie pagina Dry...

Lees meer