In the spotlight: Noah ten Westeneind!

Ontmoet onze fysiotherapeut Noah ten Westeneind! 😎

Mijn naam is Noah. Sinds 2022 werk ik met veel plezier als fysiotherapeut bij Fysio Team Renkum. De mensen die mij kennen zullen mij beschrijven als sociaal en altijd open voor een praatje (als ik het gesprek niet al zelf ben begonnen ben 😁). Ik haal mijn plezier en ontspanning uit het mezelf omringen door vrienden en familie. Dit gaat vaak gepaard met lekker eten en drinken🍹. Ik heb een gemixte afkomst, daardoor kan ik van meerdere keukens genieten. Mijn favoriet: koe loe yuk, die mijn oma het beste kan maken😋. Ook ben ik dol op schoenen! 👟

Na het afronden van mijn opleiding tot fysiotherapeut wilde ik mezelf graag verder ontwikkelen binnen dit vakgebied. Daarom ben ik nu bezig met een masteropleiding tot manueel therapeut. Op dit moment richt ik me binnen de praktijk op de algemene doelgroep, met als aandachtsgebied rug- en nekklachten.

Ik vind het belangrijk om te kijken naar het gehele plaatje, de persoon achter de klachten waarbij de hulpvraag centraal staat. Samen kijken we naar de mogelijkheden die passend zijn bij jou.