Personal training

Afspraak maken

Over

Personal Training

Personal Training richt zich op het resultaat dat jij wilt bereiken. Dit is voor iedereen anders en omdat ieder lichaam anders reageert, is ook de weg ernaar toe voor iedereen verschillend. Dat vereist maatwerk en een persoonlijke aanpak. Met personal training bereik je sneller en effectiever jouw persoonlijke doelen. Je traint één op één met een professionele trainer die de juiste kennis en ervaring heeft om doelgericht en efficiënt te trainen. Elke training staat volledig in het teken van het realiseren van jouw persoonlijke doel(en) aan de hand van drie belangrijke pijlers: beweging, voeding en coaching.

Voor wie?
Iedereen die op zoek is naar professionele één op één begeleiding bij zijn/haar sportieve doelstelling is welkom! Onze deskundige trainer is er om jou te motiveren, te begeleiden en te coachen zodat jij je doelstellingen bereikt.
Wil je sporten, maar kun je de motivatie niet vinden? Wil je afvallen en/of goed in vorm komen? Wil je herstellen na een blessure of langdurige ziekte? Of misschien heb je last van burn-out symptomen en wil je energieker leven of je conditie en/of prestaties verbeteren? Dan zijn de éen op één trainingen, volgens een voor jou op maat gemaakt programma, de juiste oplossing.

Hoe werkt het?
Na aanmelding vindt er een kennismaking en intake plaats. De intake dient om alle bijzonderheden en/of aandachtspunten te bespreken en om de doelstelling(en) zo concreet mogelijk te maken. Verder wordt de huidige conditie in kaart gebracht door middel van een aantal metingen en tests. Vervolgens wordt er een trainingsschema op maat gemaakt. De vooruitgang wordt regelmatig geëvalueerd en het schema wordt zo nodig bijgesteld. De training duurt 1 uur.
Twijfel je nog? Dan kun je altijd eerst een vrijblijvende kennismaking van 30 minuten inplannen.

Trainer
Yordie Mater is sinds 2007 werkzaam geweest als fitness instructeur bij verschillende sportscholen in de omgeving van Nijmegen. In 2014 heeft hij zijn Personal Trainer diploma behaald en is hij werkzaam geweest als personal trainer in Arnhem. Hij is afgestudeerd als fysiotherapeut in 2019 en sinds april 2020 werkzaam bij Fysio Team Renkum.
Yordie heeft een passie voor sport, voeding en leefstijl en kan door zijn inlevingsvermogen, enthousiasme en gedrevenheid een ander goed begeleiden/coachen.
Zijn grootste passie is ijshockey. Zowel in Nederland als in Duitsland heeft hij op hoog niveau gespeeld. Op dit moment speelt hij een niveau lager, in het tweede team van de Nijmegen Devils.
“Samen doelen stellen en deze behalen geeft mij veel voldoening en plezier. Ik kijk er dan ook naar uit om er met jou mee aan de slag te gaan.”

Locatie en faciliteiten
Trainingen vinden plaats aan de Industrieweg 4 te Renkum. Naast verschillende fitness- en cardio-apparatuur beschikken we ook over losse oefenmaterialen. Voor zowel mannen als vrouwen is er een eigen kleedkamer met douche aanwezig.

 

Tijden

en tarieven

Trainingsdagen/tijden zijn in overleg in te plannen met de personal trainer. Vanaf €60 kun je al een training van een uur bij ons inplannen. Je kunt ook met z’n tweeën komen trainen (duo-training). Je betaalt hiervoor €15 extra voor de gehele training.Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Tijden

en tarieven

Trainingsdagen/tijden zijn in overleg in te plannen met de personal trainer. Vanaf €60 kun je al een training van een uur bij ons inplannen. Je kunt ook met z’n tweeën komen trainen (duo-training). Je betaalt hiervoor €15 extra voor de gehele training.Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.